Jumaat, 9 Mac 2012

ada apa denganku ??

dear blog,
nape entah sekarang ase rajin nk update blog..
mungkin bole lepas tension ckit kot.. alhamdulillah kalau betul aq bole lepaskan tension..
kenapa eh.. kenapa3 !!
hmm, aku sendiri tak dapat cam masalah aku sendiri. aku rasa macam semua benda asyik buat aku marah..
kadang kadang aku rase nak menjerit je sebab tension.. hidup remaje ni mmg penuh cabaran kan.. tak dinafikan.. memang betul! kadang2 aku ase macam aku ni tak patut berkawan.. aku tak layak dpt kawan-kawan yang baik hati.. hati aku ni memang tak patut dijage pun sebab aku memang tak reti jaga hati orang lain kan... takpe laa. aku paham.. aku sedar sape aku.. aku bukan bagus mane pun org nya.. em, masalah lelaki? ohh, 'NO COMMENT'.. susa nk cakap.. hmm, masalah kawan? bagus !! aku selalu dpinggirkan.. aku benci semua ni.. aku benci.. hoiii! aku menyampah laa dengan kau ni masalah ! buat aku selalu susah hati je.. walaupun aku ni ade  masalah banyak mane pun. aku masih mampu senyum.. nasib baik masih ade orangg-orang yg sanggup gembira kan aku. aku bersyukur sangat.. tapi.... aku benci sangat dengan masalah bodo aku. kadang2 aku rasa aku nak hidup macam dulu. hmmm.. smoge kau bahagia.. kbaiiii : /

                               
                                                                 AKU TENSION. Kbaiii :)

exam habiz. hati senang :)

ketepikan masalah. fikirkan hal gembira !!
aku gembira dengan hidup aku sekarang.. masalah2 aku tu, sume aku tolak tepi.. buat sakit hati bila dpkirkan..
emmm,
alhamdulillah exam sudah habis. em3, tp aku sikit hampe sebab dapat result td.. huuu, menurun dri exam thun lepas.. takpe.. ni cume permulaan untung berperang dalam PMR. har har har... kadang2 aku ni semangat sangat nk PMR. tp kadang2 tu hampeh je.. nak bace ape pon malas.. nak buat macam mne kan.. hehee. eh, cuti dah mula. yeayyy !! syok gile exam sblum cuti.. dpt enjoy puas2.. waa, nak dekat tarikh befday aku lah.. tak sangke dah makin tua aku ni.. hihii..  oke. asalamualaikum.. kalau rajin aku update lagi blog yg tak best ni.. baiii :)



SAYANG HELMI QUESYAIRI - ** my soulmate **
SAYANG MUHAMAD AIZAT - **my best brother n my best friend**

^_^

aku sedih..

K. Syez berhabuk gile blog aku ni.. dah besawang sawang dah pun. hmm, sumpah aku masih sedih bile pkirkan masalah yang tak sudah2 ni.. yg paling baru, masalah ngn junior aku.. ape masalah dye sampai dy buang aku dari fb dy. patut ler selame ni bile jumpe aku, dye buat2 tak nampak. tak pe lah. orang dah tak suke kte nk buat macam mane.. tp sedih laa. dlu aku rapat ngn dy. mungkin sebab akak jugak kau tak baik dengan ex kau ni.. kalau betul akak ni sala, tlong maafkan. takde niat buat kau jelez..hmm..


hmm, sorry!! takde niat nk musush ngn kau dekk..harap kau bahagia dik :)

Halaman

about i,my,me,mine:)

Terdapat ralat dalam alat ini

Recent Posts

Terdapat ralat dalam alat ini

PELAWAT yg saye hargai:)