Isnin, 6 Februari 2012

Belajar lahh su!!

hahaa. ade betul jugak maksud study cenggitu.. 
em3, ramai dah pesan kat aku.. belajar3!!.. PMR dah dekat.. hadoii. sumpah malas gile pkir sngt sal PMR sampai buat aku stress.. hahaa.. em3, tapi.. tapi.. tapi.. belajar lahh su oii. tak sedar diri ke tahun ni nak PMR dah.. hadoi.. hadoi.. penilaian satu awal bulan 3 ni.. jangan risau.. kalau rajin belajar, dapat lah keputusan bagus2.. hmmm
insyaallahhh:D

Jumaat, 3 Februari 2012

abang angkat :)

em2, sebelum ni memang aku dah ade abg angkt.. tp mcm takde je.. pasal tu malas nk ade da.. tapi tapi tapi.. tapi kan.. hahaa.. aritu ade lah sorang mmber aku ni offer nak adik angkt perempuan.. mule2 aku main-main je nak jadi adik angkt dye..tapi tak sangke lak dye btul2 nak.. haha.. so, aq on jelaa. lagipun aq dah kenal dye agak lame.. dulu rapat ngn dye pasal dye tu ex junior aku.. aku tak kisah nak jadi adik angkt dye.. pasal dye memang baik.. hahaa.. nak tawu sape?? hee:P
ni laa budaknye.. kat sebelah ni.. aizat.. ha, cute an?? baby face ar dye ni.. hahaa...ilapyou bro:)

~~the story of us~~

waa, lame tak update blog.. blog pun dah berhabuk ni.. tiup ckit.... fuhhhhh.. bnyk habuk nye..woot,woot.. cer usha gamba kt sebelah ni.. waduhh, suwit nye.. haha..em, harini 4hari bulan.. cukup sebulan kami bersame.. tp kesian je. pena jumpe 2 kali je.. dating pena skali setakat ni.. tu pun kt sebelah orang parking tepi jalan.. haha. lawak btul..hmm, tp fon dye kena ambik ngn mak dye minggu lepas.. tak suke nye laa.. nak contact dye pun susa camni.. susa laa kalau dapat anak mak cam dye.. haha. takpe laa. tak kisah pun..su janji su takkan pernah curang ngn amy..walaupun su ade ramai kawan lelaki lain..mmg tak dinafikan su ramai kawan lelaki.. su ni mmg suke bekawan.. nak buat macam mane.. bak kate pepatah, berkawan biar seribu, berkasih biar satu..  'you are the one and only'.. haha. ingat ayat-ayat ni taw.. su syg emi sangat3 >.< .. thnx sebab mengisi hati yg dah lame kosong ni..thnx for colouring my life:) ilapyou:)




~-~amy adelah org yg sentiase buat su gembire walaupun waktu su tengah marah sangat~-~
:: ilapyou>.<

Halaman

about i,my,me,mine:)

Terdapat ralat dalam alat ini

Recent Posts

Terdapat ralat dalam alat ini

PELAWAT yg saye hargai:)